Alle diensten de komende periode zijn weer alleen via de livestream te volgen. Hierop maken we twee uitzonderingen: de dienst op Kerstmorgen en de herdenkingsdienst op oudjaar zijn open voor 50 bezoekers. U moet zich opgeven via deze website. In deze diensten zal geen crèche en kinderkerk zijn. U begrijpt dat met 50 bezoekers we niet allemaal naar de dienst kunnen; laten we hen de kans geven voor wie het echt belangrijk is om de dienst fysiek bij te wonen of die niet de mogelijkheid hebben om de livestream te volgen. Maar laat ook geen plekken verloren gaan, check eventueel een uur voor de dienst of er nog plekken vrij zijn en ga dan eventueel alsnog. Maar of u nu thuis of in het gebouw de kerstdienst meeviert, we wensen u een heel gezegend Kerstfeest toe.

Instructies bij het reserveren:

  • Reserveer alleen als je ook daadwerkelijk van plan bent om te komen.
  • Mensen met een taak tijdens de dienst hoeven niet te reserveren.
  • Voor kinderen t/m 12 jaar hoeft niet gereserveerd te worden. Wel moeten hun namen ingevuld worden in het ‘opmerkingen’-veld.
  • Vul bij het reserveren in het ‘opmerkingen’-veld alle namen in (voor- en achternaam) van de personen waarvoor je reserveert. Onvolledige reserveringen moeten wij helaas afkeuren.

Annuleren van een reservering

Als je door omstandigheden toch niet kunt komen, kun je via het annuleringsformulier een verzoek indienen om de reservering te annuleren. Let op: dit is een handmatig proces: een annulering wordt niet automatisch verwerkt. Annuleringen die kort van te voren worden gedaan, worden daardoor niet meer doorgevoerd.

  • Geen evenementen