Elke zondagmorgen is er om 9.30 uur een samenkomst. In deze erediensten ligt de nadruk op geloofsopbouw. Je bent van harte welkom om onze samenkomsten te bezoeken. De diensten vinden vanaf 1 juli 2020 plaats in het KOM-gebouw, Edeseweg 147 in Bennekom.

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd! In de dienst zelf is er veel ruimte voor zang, gebed en de verkondiging van Gods woord. De prediking is bedoeld om de aanwezigen te bemoedigen, te onderwijzen, te vormen en te troosten. Na afloop van de dienst is er tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.

Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar is er tijdens de dienst kinderkerk. Voor de kinderen onder de 4 jaar is er crèche.

Kerk TV

Onze diensten worden uitgezonden via een livestream. De diensten zijn te bekijken via onze Kerk-TV pagina, via kerkdienstgemist.nl en via de Kerkdienst Gemist App.

Kerk Radio

Onze diensten worden ook uitgezonden via Kerk Radio. Je kunt de diensten meeluisteren via onze Kerk-Radio pagina, via kerkdienstgemist.nl en via de Kerkdienst Gemist App

Translation service

During our church services, we provide translation to English via headsets. If you would like to make use of this service, please contact one of the stewards.

Volgende kerkdiensten

  • Geen evenementen