Kerkdiensten

Elke zondagmorgen ben je van harte welkom bij onze samenkomst om 9.30 uur in het KOM-gebouw, Edeseweg 147 in Bennekom. Ons gebouw is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een invalidentoilet.

In onze erediensten ligt de nadruk op geloofsopbouw en samen God de eer brengen die hem toekomt. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd. In de dienst zelf is naast gebed en de verkondiging van Gods woord veel ruimte voor muziek en zang onder leiding van onze eigen huisband in wisselende samenstelling & instrumenten. We zingen onder andere uit de bundel Opwekking, Johan de Heer, Psalmen voor Nu en Psalmen en Gezangen. De prediking is bedoeld om de aanwezigen te bemoedigen, te onderwijzen, te vormen en te troosten. Voorafgaand aan de preek is er een collectemoment, waarbij we altijd collecteren voor het werk in onze gemeente en voor een ander doel dat wekelijks varieert.

Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar is er aansluitend op het kindermoment aan het begin van de dienst gedurende de rest van de dienst kinderkerk. Voor de kinderen onder de 4 jaar is er crèche. Soms komen de kinderen voor het einde van de dienst nog even terug, zodat ook zij de zegen van onze Heer meekrijgen.

Na afloop van de dienst is er ruim de tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee, en voor de kinderen is er limonade. Ook kun je na de dienst terecht bij ons gebedsteam om voor jezelf of iemand in je omgeving te laten bidden.

Kerk TV & Radio
Onze diensten worden uitgezonden via een livestream. De diensten zijn te bekijken en te beluisteren via onze Youtube-pagina, via kerkdienstgemist.nl en via de Kerkdienst Gemist App. Onze diensten worden ook uitgezonden via Kerk Radio.

Livestream

Avondmaal

In onze gemeente kennen we een Open avondmaal. Dit betekent dat als je je verlost weet door het bloed van onze Heer Jezus Christus, je van harte uitgenodigd bent om deel te nemen aan de viering.

We vieren het Avondmaal een aantal keren per jaar en het staat altijd van tevoren aangegeven, zowel in onze interne nieuwsbrief als in de agenda op onze website.