Activiteiten voor iedereen

Er is veel te doen in onze actieve kerk. Naast de doelgroepgerichte activiteiten in voor specifiek de jongeren en de ouderen worden er ook allerlei leuke dingen georganiseerd voor iedereen. Hieronder kun je meer lezen over enkele voorbeelden.

Leerhuis

Op 5 zondagavonden in het jaar organiseren we zogenaamde leerhuisavonden. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we met elkaar diepen in op enkele onderwerpen waar je je voor in kunt schrijven. Dit jaar (2023-2024) waren de onderwerpen:

  • Eindtijd (actualiteit en bijbels profetieën en hoe praktisch voorbereiden op bijvoorbeeld vervolging),
  • Wedergeboorte (bekering, waterdoop, doop met de Heilige Geest),
  • Genezing,
  • Gods stem verstaan,
  • De nachtmerries van Jozef en
  • Geloofsverdediging.

Hobby herderinnen

De hobby herderinnen zijn missionair gericht en houden van gezelligheid. Als hobby herderinnen willen we 'creatief' bezig zijn en 'zorg dragen', bijvoorbeeld: zwachtels breien voor de Leprazending. Iedereen (nogmaals: we zijn missionair) die wil handwerken, is welkom. Kun(t) u/jij niet handwerken? Welkom! We helpen elkaar. Zie voor de doelstelling en meer informatie dehobbyherderinnen.nl. We komen bij elkaar op woensdagmiddag van 14-16 uur in ons kerkgebouw.

Kerkbibliotheek

Niet zozeer een activiteit als wel een faciliteit: we hebben in onze kerk een bescheiden bibliotheekje met allerlei christelijke boeken. van bijbels en bijbelstudiemateriaal tot en met romans en thrillers met christelijke thematiek, er is voor elk wat wils. Gratis te leen voor iedereen.