Voor onze jeugd

Er is in de kerk van alles te doen voor onze jongeren:

Kids Club (8-12 jaar)

Eenmaal per maand op vrijdagavond is er kids-club voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De club is een leuke plek om meer te leren over God én plezier te hebben met elkaar. We starten om 18.45 uur en ronden af om 20.15 uur. We beginnen de avond met een onderwerp uit de Bijbel, daarna gaan we lekker creatief aan de slag of we doen een tof spel.  Alle kids van binnen én buiten de gemeente zijn van harte welkom!

Jeugdclub (12-16 jaar)

De jeugdclub is er voor de jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Op de jeugdclubavonden praten en denken we samen na over onderwerpen die we in het dagelijks leven tegenkomen en proberen we aan de hand van de Bijbel en vanuit het christelijk geloof te ontdekken hoe we in het leven mogen staan.

Salt (16 plus)

Wij zijn een groep jongeren uit deze gemeente tussen ongeveer de 16 en 25 jaar oud. We komen een paar keer in de maand samen om van elkaars gezelligheid te genieten. Op deze  avonden proberen we samen te leren over het leven en over wie God voor ons is.
Je bent altijd welkom, wil je graag langskomen neem even contact op met Ben Huttinga (benhuttinga@gmail.com).

21+ Groep (21-begin 30 jaar)

Vanaf eind april start er een nieuwe jongerengroep, de 21+-groep. Twee woensdagavonden per maand gaan we op zoek naar een mooie invulling van de avonden. Het verlangen is om samen prachtige, verbindende avonden te hebben waarin God centraal staat en waarin we samen met Jezus mogen wandelen.
Dus ben jezelf of ken je mensen rond deze leeftijd, dan ben je meer dan welkom en mag je je opgeven bij Marileen Verweij (marileen-verweij@hotmail.com)

Open Loods

Naast de jeugdclubs zijn er ook de Open Loods-avonden. Elke laatste vrijdag ben je welkom in de loods in ons kerkgebouw om lekker te chillen. Niks moet, (bijna) alles mag.