Ook dit jaar willen we als gemeente aandacht geven aan het loofhuttenfeest (2 tot en met 9 oktober). Dit is een Bijbels feest waarin de woestijnreis van het volk van Israël wordt herdacht. Bijgaand treft u een reader die we hebben gemaakt waarin we voor iedere dag van het feest, een aspect van het loofhuttenfeest kort toelichten met een bijbeltekst uit het oude en nieuwe testament. Het thema voor de loofhuttenfeest viering van dit jaar is ‘Onderweg met dankbaarheid’.

Daarnaast hebben we een challenge voor de kinderen in het kader van het thema dankbaarheid. Graag willen we je vragen een mini-loofhut te maken van een doos, en deze te versieren met knutselwerkjes die uitbeelden waarvoor jij dankbaar bent. Een instructie is opgenomen in de reader, en we zullen in de kinderkerk ook een voorbeeld filmpje laten zien.

Reader Loofhuttenfeest
Loofhuttenfeest